DE BESTE RIJLESSEN VOLGEN IN DORDRECHT

Goede Rijles volgen in Dordrecht garandeert u van deskundigheid en professionaliteit. Ons deskundig personeel brengt u alle kneepjes bij om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer op de openbare weg. We hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van rijles. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste lessen voor zowel wat de nederlandse als de europese wetgeving betreft. Verder verzorgen wij rijlessen in alle categorieën rijles. We zorgen ook ervoor dat u in de kortste keren kunt bezitten over u rijbewijs. We geven naast onze reguliere lessen ook spoedcursussen zodat indien u wens u heel snel kunt beschikken over uw rijbewijs.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VOLGEN VAN RIJLESSEN IN DORDRECHT?

De kosten voor het volgen van de rijlessen hier in Dordrecht hangen af van de type categorie rijles dat u gaat volgen. Maar ook van de intensiteit van de lessen. Zo kunt u zelf bepalen hoe snel of hoe kort u doet over de lessen. De lessen zijn verdeeld over theorie en praktijklessen waarvan een deel van de theorielessen online gevolgd kunnen worden om u tegemoet te komen. Dit maakt dat u van huis uit kunt studeren en oefenen en niet perse klassikale les hoef te volgen. Dit is eveneens meegenomen in de basisprijs voor de lessen. Aan de hangt van uw wens kunnen wij een speciaal pakket voor u in elkaar zetten om u zodoende te helpen zo spoedig mogelijk aan uw rijbewijs te komen.

MET WELKE SOORT AUTO WORDT ER LES VERZORGD?

Hier in Dordrecht zorgen wij ervoor dat u de beste lessen krijgt die u verdient. En dit doen we dus ook door middel van onze wagenpark. We hebben verschillende typen voertuigen waaruit gekozen kan worden om uw rijles te volgen. Onze autos hebben zowel manuele als automatsiche versenllinsbakken. U kiest zelf voor welke auto u wilt gaan. Wij raden altijd aan te starten met de manuele versnellingsbak om vervolgens over te gaan naar automatische versnelling indien u dat toch wenst. Maar natuurlijk kunt ook ook zelf kiezen om vanaf het begin te starten met een auto met automatische versnelling. Uw wens is onze zorg.